Minäkin sitä teen, – tietenkin. Olen tässä hienovarainen ja koetan tehdä sen muotokuvauksissa yleensä huomaamattomasti. Jos sinulla on jotain toiveita, niin kerro, otan huomioon. Ellei asiasta erikseen keskustella, teen sen oman näkemykseni mukaisesti.

Useimmiten käsittelen vain kahta tarkoitusta varten. Ensinnäkin tekniset perusasiat on säädettävä kuntoon. Tähän sisältyvät erilaiset valaistuksen ja värien säädöt. Pidemmälle mentäessä tämäkin saa taiteellisia ulottuvuuksia.

Samoin korjaan tai muokkaan vähemmän näkyviksi mm. kasvojen pienet tilapäiset virheet, finnit ym. Pisamia tai muita syntymämerkkejä en kuitenkaan poista ilman eri pyyntöä. Ryhmäkuvissa usein tulee vastaan tilanne, että jollakin on silmät kiinni muuten hyvässä kuvassa. Silloin saatan kopioida silmät (tai kasvot) jostakin toisesta kuvasta, jossa ne ovat auki.