Tämä on ensimmäinen uuden sivustoni blogikirjoitus. Nimesin tämän kuten nimesin siksi, että monta kertaa kirjoitusten aiheet tuntuvat itsestäänselvyyksiltä ja on vaikea keksiä jotain omaperäistä. Kuitenkin olen antanut itseni lukea, että uusi sisältö on sitä, mistä hakukoneet tykkäävät digimaailmassa. Mikä sinänsä on itselleni aika vieras. Aikaisemmalla sivustollani pidin myös aikanaan blogia, mutta jatkuvan päivittämisen vaikeus söi sen silloin, katsotaan kuinka kauan tällä kertaa innostus riittää.

Valmis tämä ei vielä ole, jotain toiminnallisuuksia puuttuu mitä olen ajatellut, että voisi olla mukana. Saa nähdä tulevatko ne joskus näkyviksi, vai jäävätkö ikuisiksi ajoiksi vain omiksi mietteiksi. Ulkoasussakin olisi vielä viilaamista. Jos jaksat selailla sivustoa niin paljon, että löydät jotain korjaamista, niin arvostaisin suuresti, jos jaksaisit laittaa minulle asti infoa. Tai ylipäätään kaikenlainen palaute on tervetullutta.

Sanat ovat valokuvaukseen keskittyvässä sivustossa sivuroolissa, mutta antavat ne kuitenkin osaltaan syvyyttä myös kuville. Kuviin mahdollisesti liittyvä tarina avaa kuvaa enemmän. Miettiessäni uutta ulkoasua ja kahlatessani netin loputtomuudessa silmiinpistävää oli, kuinka samanlaisia ja aikansa kuvia sivustot ovat. Ehkä yksi kymmenestä erottuu jotenkin. Vaikka mielessäni oli muutama ominaisuus, joita uudelta sivustolta vaadin, niin siitä huolimatta tämä prosessi on vienyt enemmän aikaa kuin uskoinkaan. Viime kädessä vaihtoehtona oli yksi kokonaan erilainen lähestymistapa, joka itseäni miellytti kovasti, rohkeus ei kuitenkaan riittänyt ainakaan vielä sen valintaan. Tietty vanhoillisuus voitti, mutta samalla koetan tuoda edes jotain persoonallista esille. Onko tämä nyt sitten sitä, toivon niin! Blogin kuva on peräisin Esa Holopaiselta, mistä kiitos hänelle!