HÄÄPÄIVÄ, ELÄMÄNNE UPEIN PÄIVÄ

Hääpäivän tunnelma ja siihen liittyvä onnenhuuma on ikimuistoinen – voin luvata kokemuksesta! Kaikkien rakkaiden ihmisten näkeminen samalla kertaa, teidän kutsumina ja teidän onneanne juhlimassa on varmasti kokemus, joka kannattaa ikuistaa. Minä teen sen mielelläni!

Kuvieni kautta voit palata tunnelmaan milloin vain ja päivän muistot tulevat vahvoina mieleen. Lisäksi saat elää hääjuhlan tavallaan toiseen kertaan, kuvaajan kautta. Näkökulma on hieman erilainen kuin itsesi kokema. Näen ja kuvaan asioita, joita et ehkä itse ole huomannut samalla tavalla.

Olen mukana juhlassanne taustahahmona, kuitenkin koko ajan läsnä. Teen työni intohimoisesti ja toivon, että se näkyy. Kuvaan paljon ja valitsen parhaat, jotka käsittelen valmiiksi ja toimitan teille, – tyypillisesti useita satoja kuvia päivän kuvauksesta.

Teen myös häämuotokuvausta ja tavoitteeni ovat korkealla. Muotokuvaus on se, joka itseäni kaikkein eniten kiinnostaa. Usein haasteena on löytää sille sopiva hetki muutenkin täynnä olevasta päivästä. Luontevia vaihtoehtoja kuitenkin on. Esimerkiksi juuri ennen vihkimistä tai sitten heti vihkimisen jälkeen, ennen vieraiden vastaanottoa. Tai sitten juhlan aikana hääparin ruokailun jälkeen, kun muu hääväki on vielä kenties jonottamassa omaa santsiannostaan…