Häät

Kuvaan elämänne upeimman päivän, -uskallan sanoa! Kuvieni kautta voitte palata tunnelmaan milloin vain ja päivän muistot tulevat vahvoina mieleen. Lisäksi saat elää hääjuhlan tavallaan toiseen kertaan, kuvaajan kautta. Näkökulma on hieman erilainen kuin itsesi kokema, näen ja kuvaan asioita, joita et ehkä itse ole huomannut samalla tavalla.

Hääpäivän tunnelma ja siihen liittyvä onnenhuuma on ikimuistoinen. Kaikkien rakkaiden ihmisten näkeminen samalla kertaa, teidän kutsumina ja teidän onneanne juhlimassa on aivan varmasti ainutlaatuinen kokemus. Se kannattaa ikuistaa!

Esimerkkitunnelmia:

Kaisu&MikkoPing&MikaMartta&JuhaHenna&Samuli

Olen mukana juhlassanne taustahahmona, kuitenkin koko ajan läsnä. Teen työni intohimoisesti ja toivon, että se näkyy. Kuvaan paljon ja valitsen parhaat, jotka käsittelen valmiiksi ja toimitan teille, – tyypillisesti useita satoja kuvia päivän kuvauksesta.

Muotokuvaus

Teen myös häämuotokuvausta ja tavoitteeni ovat korkealla. Muotokuvaus on se, joka itseäni kaikkein eniten kiinnostaa. Usein haasteena on löytää sille sopiva hetki muutenkin täynnä olevasta päivästä. Luontevia vaihtoehtoja kuitenkin on. Esimerkiksi juuri ennen vihkimistä tai sitten heti vihkimisen jälkeen, ennen vieraiden vastaanottoa. Tai sitten juhlan aikana hääparin ruokailun jälkeen, kun muu hääväki on vielä kenties jonottamassa omaa santsiannostaan…

 

Kuvaustyylini

Se on enimmäkseen dokumentaarinen.

Comments are closed.